Montažna dela

IP Posočje d.o.o. razpolaga z 800 m2 sodobno urejenih in opremljenih  proizvodnih prostorov z manjšim ekspeditom, za sprejem in odpremo blaga.

Pri poslovnih partnerjih na območju Goriške in Idrijske sami prevzemamo komponente za sestavo polizdelkov in izdelkov, ter jim le te po zaključeni sestavi tudi  dostavimo. Pri tem upoštevamo želje naročnika, tako v določenih primerih dostavljamo tudi po sistemu ”just in time“.

Za spremljanje proizvodnje in dodelavnih poslov uporabljamo sodoben informacijski sistem, kjer  vse dogodke v proizvodni evidentiramo in spremljamo. Služijo nam kot podlaga za izboljšanje tehnoloških procesov in analiziranje našega dela.

Smo hitro odzivna delavnica z dovolj znanja in izkušnjami, da lahko opravljamo različne, tudi zahtevnejše tehnološke faze. Če je potrebno, smo v dogovoru z naročniki sposobni izdelati tudi manjše montažne priprave za hitrejše in lažje delo. Naročniku nudimo  vso podporo v smislu kakovosti, saj vodimo dnevnike in beležimo vse bistvene dogodke, pomembne za posamezno vrsto dela oziroma montaže.